Veilingsites

Geplaatst op: 16-04-2014

Net zoals er aanbiedingensites zijn, zijn er ook veilingsites. Op deze sites worden over het algemeen dezelfde tickets en producten verkocht, maar gaat het er iets spannender aan toe.
Je biedt namelijk tergelijkertijd met misschien wel 20 anderen op een actie. In het begin wordt er meestal begonnen met één of twee euro's, maar in de laatste minuut dat de actie geldig is, gaat de prijs meestal flink omhoog!

Timing

Een van de belangrijkste dingen tijdens veilingen is dus de timing. Probeer in de laatste tien seconden jouw bod nog te plaatsen, zodat jouw bod dus waarschijnlijk het hoogste en de laagste is.
Toch zeggen veel sites dat je niet moet wachten met bieden tot de laatste minuut, doordat je dan kans hebt op een slechte verbinding waardoor het bod niet doorkomt. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wij raden het zeker niet af. Op deze manier heb je de meeste kans om een veiling te winnen!

Nieuwe kansen nieuwe ronde

Ook hier geldt, dat wanneer een veiling is afgelopen dat je pech hebt. Gelukkig is er een breed scala aan verschillende veilingen, waardoor je dus altijd door kunt blijven bieden. Is net dat mooie horloge met 1 euro overboden? Dan ga je snel terug naar de startpagina, want in de meeste gevallen hebben ze precies hetzelfde horloge nog een keer aangeboden!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen