Stinkend rijk worden doe je zo

Geplaatst op: 16-04-2014

Wil jij ook het liefste zo snel en zo gemakkelijk mogelijk stinkend rijk worden? Dan moet je of wel heel slim zijn, of enorm veel geluk hebben.
Wij hebben een aantal leuke verhalen voor jou gesorteerd van mensen die in een klap stinkend rijk werden, doordat ze of heel slim waren of juist enorm veel geluk hadden. Wie weet krijg jij het ook nog eens voor elkaar!

1. De zwerver die letterlijk stinkend rijk werd

De zwerver William Nowell leefde twintig jaar lang op straat. Op een gegeven moment hield hij op zich te wassen, waardoor het logische gevolg was: hij stonk. De stank was zo erg dat hij zelfs van een buschauffeur de bus niet meer in mocht. Hij klaagde het vervoersbedrijf daarom aan en hierdoor kwam zijn droom uit. William kreeg 200.000 dollar om vrij te besteden!

2. Play-Doh

Joseph McVicker vond in de jaren dertig een product uit om roet van behang te verwijderen. Dit product leek veel op klei, maar was veel kneedbaarder. Toen Joseph van een basisschool lerares hoorde dat het moeilijk was voor de kleintjes om klei te kneden, stelde Joseph voor om zijn product te gebruiken. Het werd een enorm succes en al snel mocht hij de hele staat van zijn boetseerklei voorzien. Hierdoor werd hij zomaar miljonair!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen