Reizen

Ben jij ook zo benieuwd naar de mooiste plekken verspreid over de hele wereld? De plekken die je eigenlijk gezien moet hebben. Wij van Beste-startpagina hebben dit dus ook. Het begint ons elk jaar weer te kriebelen als de vakantie periode er weer aan zit te komen. We vinden het namelijk heel moeilijk om te kiezen waar we eerst heen moeten gaan, aangezien er zoveel op onze Bucket list staat..

Mooie vakantiebestemmingen

De mooiste en meest witte stranden, de meest bruisende steden en de meest adembenemende natuurgebieden. Als jij ook niet kunt kiezen, zit je bij Beste-startpagina aan het juiste adres. Wij proberen namelijk de zoektocht naar het perfecte vakantieland te vereenvoudigen. Natuurlijk is het heel persoonlijk en afhankelijk van waar je vandaan komt en waar je in het verleden al eens eerder bent geweest. Het kan natuurlijk zo zijn dat je al eens eerder in een land bent geweest, maar misschien niet op die prachtige plek. Dan is het zeker de moeite om eens te kijken naar onze verzameling vakantieplekken.

Artikelen

Vakantiehuis huren

Categorie: Reizen / 22-06-2016 15:03

Op vakantie gaan is natuurlijk een van de leukste dingen die er is, ondanks dat je een aantal dingen moet regelen voordat je daadwerkelijk op vakantie kunt. Naast het vervoer, de eventuele inentingen, het uitzoeken van een bestemming en het inpakken van je koffer, moet je ook nog rekening houden met je verblijf tijdens de vakantie. Naast dat

Lees meer...

Wereldwonderen

Categorie: Reizen / 16-04-2014 18:05

Er zijn verschillende wereldwonderen en het is erg persoonlijk of je het eens bent met deze wonderen. Er wordt namelijk jarenlang campagne gevoerd om bij verschillende top 7's te komen. Uit de meest recente top 7 hebben wij een aantal plaatsen genomen die echt indruk op ons hebben gemaakt. Laat je verrassen door de mooiste natuurgebieden!

Lees meer...

Mooiste stranden

Categorie: Reizen / 16-04-2014 18:02

Smelt jij ook helemaal weg aan de gedachte van parelwitte stranden en azuurblauwe zeeën? Anders wij wel! Daarom hebben wij een top 3 gemaakt van de aller mooiste Bounty eilanden die verspreid liggen over de hele wereld. Wij liggen in gedachte al met een heerlijke cocktail op ons strandbedje, jij ook?

1. Seychellen

Lees meer...

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen