Rare Opleidingen

Geplaatst op: 16-04-2014

Als je niet weet wat je later wilt gaan doen is het heel gemakkelijk om te kijken naar jouw hobby's en dingen die je het gemakkelijkste lijken. Wij hebben twee “rare” Hbo en Universitaire opleidingen genoteerd die we uit het opleidingen aanbod van thuisopleider NTI hebben gehaald. Het zijn in principe reguliere opleidingen die niet gek staan in het NTI opleidingen aanbod, maar ze hebben wel een bepaalde eigenaardigheid in zich. Het volledige aanbod van NTI opleidingen is overigens hier te vinden.

1. Vrijetijdsmanagement

Vrije tijd is toch wel een van de belangrijkste dingen die we nodig hebben in onze drukke levens. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je deze vrije tijd het beste in kunt delen, waardoor je er volop van kunt genieten. Hoe je dit het beste kunt doen? Nou, er zijn mensen die opgeleid worden om dit voor ons te bepalen! Na deze studie kun je meewerken aan het opzetten van concerten, dancefestivals en noem maar op. Toch weten wij uit ervaring dat deze banen niet voor het oprapen liggen.

2. Rockacademie

Iedereen heeft het toch wel eens gedaan? Vroeger stond je voor de spiegel met een bostel voor je mond mee te zingen met de grote supersterren. Natuurlijk hoopte je zelf ook ooit zo beroemd te worden, maar sommige zijn van deze gedachte nooit afgekomen. Dan is de Rockacademie de opleiding voor hen! Hier word je namelijk op een Hbo-niveau opgeleid tot een echte rockster! 

Is dit niet raar genoeg? Dan kun je natuurlijk ook nog Diermanagement, Filosofie of Culturele Antropologie gaan studeren!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen