Opleiding

Niet iedereen heeft een duidelijk en direct antwoord op de vraag: “Wat wil jij later worden?” Je kan misschien wel al een idee hebben van de soort branche waarin je wilt gaan werken of een idee hebben over een bepaalde richting dat je uit wilt gaan, maar voor de meeste studenten is dit niet het geval. Als je nu echt nog geen idee hebt, zijn er 101 mogelijkheden hoe je er achter kunt komen. Op verschillende sites met informatie over thuis een opleiding volgen kun je een breed scala aan testen maken, in de hoop dat je al een idee krijgt van wat jij echt leuk vindt.

Inspiratie opdoen?

Wij hebben een aantal leuke tips en weetjes voor jou weten op te sommen, waardoor je misschien alweer iets verder komt in de zoektocht naar jezelf, jouw toekomst en het kiezen van een passende opleiding. Misschien zie je na het lezen van onze artikelen jouw toekomstplannen al helder en duidelijk voor je!

Artikelen

Stinkend rijk worden doe je zo

Categorie: Opleiding / 16-04-2014 18:12

Wil jij ook het liefste zo snel en zo gemakkelijk mogelijk stinkend rijk worden? Dan moet je of wel heel slim zijn, of enorm veel geluk hebben.
Wij hebben een aantal leuke verhalen voor jou gesorteerd van mensen die in een klap stinkend rijk werden, doordat ze of heel slim waren of juist enorm veel geluk hadden. Wie weet krijg jij het

Lees meer...

Rare Opleidingen

Categorie: Opleiding / 16-04-2014 18:09

Als je niet weet wat je later wilt gaan doen is het heel gemakkelijk om te kijken naar jouw hobby's en dingen die je het gemakkelijkste lijken. Wij hebben twee “rare” Hbo en Universitaire opleidingen genoteerd die we uit het opleidingen aanbod van thuisopleider NTI hebben gehaald. Het zijn in principe reguliere opleidingen die

Lees meer...

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen