Musthaves

Geplaatst op: 16-04-2014

De leukste musthaves van dit moment allemaal super handig gesorteerd zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen en genieten. De fashion musthaves op het gebied van haar, huid, kleding, schoenen en telefoons staan klaar om ervoor te zorgen dat jij er super stylish uitziet.

Pimp je iPhone

ColorSwitch is de musthave van dit seizoen! Met de ColorSkin kun je in een handomdraai jouw iPhone van kleur laten veranderen. Het zijn stickers die je zelf op je telefoon kunt plakken. Lieke van Lexmond is ook al gespot met deze musthave. Zij ging voor de Tiger Lily Skin. Er zijn echter super veel verschillende skins, waardoor je jouw telefoon helemaal kunt aanpassen aan jouw stijl!

Winterrood

Rood staat niet alleen voor liefde en verleiden, nee het is ook nog eens een krachtige kleur! Je moet dit durven, dus stap uit je comfort zone en ga voor rood! Zeker wanneer je nog opzoek bent naar een nieuwe winterjas is rood die kleur voor dit najaar. Een winterjas is een item wat je ongeveer de hele winter draagt, dus dan mag het zeker een apart exemplaar zijn! Gecombineerd met een mooie skinny jeans en killer heels straal jij een en al klasse uit!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen