Mooiste stranden

Geplaatst op: 16-04-2014

Smelt jij ook helemaal weg aan de gedachte van parelwitte stranden en azuurblauwe zeeën? Anders wij wel! Daarom hebben wij een top 3 gemaakt van de aller mooiste Bounty eilanden die verspreid liggen over de hele wereld. Wij liggen in gedachte al met een heerlijke cocktail op ons strandbedje, jij ook?

1. Seychellen

Het kan ook niet anders, natuurlijk staat er op nummer één op ons lijstje de geweldige stranden van de Seychellen. Dit verborgen paradijs van 115 eilanden ligt midden in de Indische Oceaan, ten oosten van Kenia. Elk eiland heeft witte stranden, wuivende palmbomen en grillige granietrotsen. De mooiste en meest romantische plek van de hele wereld!

2. Malediven

Op nummer twee hebben wij de Malediven geplaatst. Dit is een erg populaire bestemming voor huwelijksreizen. Helemaal niet gek met de witte stranden en de blauwe zee. De Malediven bestaan uit maar liefst 1190 koraaleilanden, waarvan er 88 zijn omgetoverd tot toeristenoorden.

3. Bora Bora

Net zoals Tahiti behoort Bora Bora tot de bekendere eilanden van Frans Polynesië. Bora Bora is een vulkanisch eiland wat omringt is door een turquoise lagune. Niet alleen het eiland zelf is adembenemend, de onderwaterwereld van Bora Bora is dat ook! Begeef je tussen de kleurrijke vissen, prachtige koralen en de indrukwekkende manta's.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen