Internet tips

Geplaatst op: 16-04-2014

Je kunt er niet omheen, Do It Yourself is super hot momenteel! Er zijn dan ook enorm veel sites waarop je kunt lezen hoe je 101 verschillende dingen zelf kunt doen. Of het nu gaat over make-up, nagels, haar, cupcakes of meubels. Het is zo gek niet te verzinnen of er is wel een site waar uitgelegd word hoe je het zelf kunt maken!

DIY Fashion

Wij van Beste-startpagina.nl zijn helemaal weg van de laatste trends op modegebied, maar helaas zijn de meeste high fashion kledingstukken onbetaalbaar.. Niet getreurd, door DIY heb je binnen een paar simpele stappen de meest fashionable kledingstukken voor een prikkie!

Go fashionable, go potato

Wil je jouw shirtjes pimpen? Wat dacht je van leuke prints die je maakt door jouw shirts te bedrukken met aardappels! Denk terug aan die goede oude tijd toen je op de kleuterschool stempels maakte van aardappels en deze vervolgens op alle in de buurt liggende papiertjes moest drukken. Nou wij vinden hier niks kinderachtigs aan! Hierdoor kun je namelijk als volwassene ook de leukste printjes creëren.

Benodigdheden

Het enige wat je nodig hebt is een aardappel, een stuk stof (in dit geval het shirt wat je wilt pimpen) en een beetje verf in de gewenste kleur. Het enige wat je nu nog moet doen is de aardappel in de verf dopen en deze op de stof stempelen, klaar is Kees!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen