Gezondheid

An apple a day, keeps the doctor away! Dat is niet voor niets een van de meeste bekende Engelse spreekwoorden. Een appel is dus niet alleen tegen de dorst, maar zorgt ook voor vitamine C en kalium, die op hun plaats weer goed zijn voor een goede weerstand en een normale bloeddruk. Leuk om te weten toch! Wat nog leuker is, is dat dit het geval is met eigenlijk alles wat je eet. Kortom gewoon zorgen dat je in balans blijft en vol vitaliteit zit. Vitaliteit is de combinatie van je gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid die zorgt voor de energie om te leven.

Gezond zijn én blijven

Elk product heeft zijn eigen vitamine en voedingsstoffen en als je je hier een beetje in zou verdiepen, ben je al een heel eind op weg naar een gezonde levensstijl! Preventief gezond leven zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en blijft, zonder dat er medicijnen aan te pas moeten komen!
Gezond zijn heeft niet alleen te maken met gezond eten, maar met nog vele andere factoren. Op deze pagina van Beste-startpagina lees je meer over een gezonde levensstijl! Wist je trouwens dat er begeleiders hiervoor zijn. Zogenaamde lifestyle coaches ook wel vitaliteitscoaches genoemd. Het vinden van een vitaliteitscoach kan hier.

Artikelen

Seks en je gezondheid

Categorie: Gezondheid / 04-08-2016 11:36

Iedereen weet dat gevarieerd eten en voldoende beweging belangrijk is voor een goede gezondheid. Maar wat veel mensen niet weten, is dat seks ook belangrijk is voor een goede gezondheid!

Waarom is seks gezond?

Hieronder geven we je 10 redenen waarom seks zo gezond is:

  1. Seks is ontspannend en verlaagt

    Lees meer...

Verzorgingsproducten

Categorie: Gezondheid / 16-04-2014 17:58

Al die cosmetische termen, wat betekenen die eigenlijk allemaal? Onze producten staan er namelijk helemaal vol mee, maar ze zijn zo ingeburgerd dat we ons niet eens meer afvragen wat ze precies betekenen. Daarom hebben wij de meest voorkomende cosmetische termen voor jou opgesomd in een mooi overzicht.

pH-neutraal

Als

Lees meer...

Massage

Categorie: Gezondheid / 16-04-2014 17:54

Het is bewezen: je word gezonder door massages! Eigenlijk wisten we het allemaal al, maar toch was het nog niet wetenschappelijk bewezen. Het is gelukt om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheidsvoordelen van massages te verklaren.

Twee soorten massages

Er werden twee soorten massages gegeven aan 53 personen

Lees meer...

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen