Do it yourself

Geplaatst op: 16-04-2014

Do It Yourself (DIY) is niet alleen super hot binnen fashion, ook in de lifestyle is dit een enorme trend! Er zijn enorm veel sites die uitleggen hoe jij je interieur kunt pimpen met accessoires die je zelf super handig kunt maken en dus ook helemaal niet moeilijk zijn om te doen. Toch zorgen deze voor een flinke boost in jouw interieur, als je de tijd en moeite even in steekt!

DIY interieurtrends

Juist omdat er zoveel verschillende sites zijn die DIY tips aanbieden, hebben wij ervoor gekozen om rekening te houden met de laatste interieurtrends, en de DIY hierop aan te passen. Dan zit jij gegarandeerd goed dit seizoen

 • Wijn in kaarslicht
  Een wijntje nuttigen in het kaarslicht is natuurlijk erg romantisch, maar je kunt het ook op een andere manier combineren! Plaats dan bijvoorbeeld een druipkaars in lege wijnfles en klaar is kees! Het effect is geweldig wanneer er al meerdere kaarsen in de fles hebben gezeten, dan is deze namelijk prachtig door het druipende kaarsvet. Je kunt dit doen met witte kaarsen, maar het geeft ook een gezellig effect wanneer je dit met verschillende kleuren doet!
   
 • Onzichtbare boekenplank
  Ideaal! Als je te weinig opbergruimte hebt is dit de oplossing. Je kunt namelijk je boeken gewoon kwijt aan de muur. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal boeken, een L-bracket, lijn en wat schroeven. Je plaatst de L-bracket aan de muur, je slaat een boek open en plakt de achterkant van het boek onder het scharnier, zodat wanneer je het boek dichtmaakt je niks meer ziet van de L-bracket. Nu hoef je alleen nog meer boeken erop te leggen en jouw boekenplank is klaar!
   
 • Statement staircase
  Geef je trap een kleurtje en dit kan ervoor zorgen dat je hele interieur een boost krijgt! Je kunt dit doen in verschillende kleuren, maar het is ook erg leuk om een tekst te plaatsen op de verticale delen die dan alleen leesbaar zijn wanneer je onderaan de trap staat. Erg leuk!!

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen