Bioscoop

Geplaatst op: 16-04-2014

Vind jij het ook altijd zo gezellig om naar de bioscoop te gaan, te genieten van de nieuwste films met een flinke bak popcorn en een lekker drankje erbij? Dan is het misschien eens leuk om een andere bioscoop te bezoeken, want hier in Nederland hebben wij een aantal hele mooie bioscopen die zeker de moeite waard zijn! Wij hebben voor jou een top 3 gemaakt van de meest aparte en mooie bioscopen van Nederland.

1. Pathé Tuchinski Amsterdam

Op nummer één staat natuurlijk Pathé Tuchinski! Het is een van de mooiste bioscopen van de hele wereld! Het is gebouwd in Art Deco stijl en ademt luxe en allure uit. Je geniet hier niet alleen van de mooiste en nieuwste films, maar dus ook van de oogverblindende ambiance!

2. Omniversum IMAX-theater Den Haag

Op nummer twee staat het eerste IMAX-theather van Europa. Wat deze bioscoop zo speciaal maakt is het scherm. Het is namelijk een bijzonder grootbeeldtheater met een scherm in de vorm van een grote bol, waardoor het beeld helemaal om de bezoekers heen loopt!

3. Pathé Spuimarkt Den Haag

Deze bioscoop biedt een mooie beleving tijdens elk bezoek. Pathe Spuimarkt bestaat uit negen zalen, maar de zaal op de bovenste verdieping zorgt voor het ultieme genieten. Deze zaal ligt namelijk 34 meter boven het straatniveau en zorgt ervoor dat je kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de stad Den Haag!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen